Pølsedeller:
200 g håndhakket hvid fisk (torsk eller lyssej)
ingefær
¼ chili
lidt koriander
salt
1 spsk hvedemel
1 dl fløde
lammetarme
Fiskesouffléfars:
400 g hvid fisk (torsk eller lyssej)
½ dl æggehvide
3 ½ dl fløde
Salt, peber
Stegedeller:
½ portion fiskesouffléfars
20 g sesamkerner
6 stk citrongræs
1 spsk sesamolie
Tomatsuppe:
6 modne tomater
Olivenolie
Salt, peber
2 hakkede små løg
2 fed hakket hvidløg
Suppefyld:
5 tomater
Timian
Olivenolie
Salt, peber
Grillet brød:
Daggammel flûte
Olivenolie
Guacamole
2 avocado
1 mellemstor tomat
1 hakket lille løg
2 fed hvidløg
Lidt koriander
2 spsk olivenolie
limesaft efter behag og lidt salt
Fiskesouffléfars: Kør fiskekødet til en glat konsistens med æggehvider på blenderen.
Tilsæt salt og peber, derefter fløde lidt ad gangen til passende konsistens.
Smag til og lad farsen hvile.
Stegedeller: Rist sesamkernerne gyldne i sesamolie.
Rør farsen med sesamkernerog smag til.
Form 6 deller og stik dem på citrongræsstykkerne.
Steg dem gyldne.
Pølsedeller: Rør det hakkede fiskekød sejt med salt, tilsæt fløde til en glat konsistens, smag til med reven ingefær, hakket koriander, chili og salt.
Gør lammetarmene klar, fyld farsen i efter ønsket størrelse. Lad pølserne hvile min.½ time inden stegning.
Tomatsuppe: Sauter løg og hvidløg i olie uden at tage farve, tilsæt de grofthakkede tomater og kog ved svag varme i ca. 40 minutter.
Spæd evt. med vand. Afkøl suppen.
Suppefyld: Blancher tomaterne, flå skindet af og fjern kernerne.
Skær tomaterne i kvarte, læg læg dem på en bageplade, drys med timian, olie, salt og peber og bag ved 100ºC i ca. en time.
Grillet brød:
Skær flûten i tynde skiver på pålægsmaskinen.
Pensl med olivenolie og grill brødene.
Guacamole: Bland alle ingredienser i en skål og kør dem til en tyk masse på blenderen.
Skal tilberedes lige før servering
Anretning: Tag et aflangt bræt/fad og lav 3 "stationer":
Læg en varm pølsedelle i en lille skål, hæld tomatsuppe med fyld i shotglas.
Anbring et stykke grillet flûte på toppen med en pocheret fiskedelle og en klat guacamole og anbring en varm stegedelle på citrongræs i en skål på den 3. "station".