Hurtig mad der er fuld af smag - denne ret viser, at pasta
virkelig er en international spise.
• Røde peberfrugter har et stort indehold af C-vitaminer og
betakarotener, som i kroppen omdannes til A-vitamin.
Forberedelse 15 min. + marinering. Tilberedning 10 min. 4 Portioner
# Råvarer til Pasta på asiatisk vis
400 g (ca 3 stk) kyllingebryster
1 fed hvidløg
2 spsk soya
2 spsk sesamolie
1 tsk sukker
1 tsk sambal oelek
2 røde peberfrugter
6 forårsløg eller 1 porre
400 g spaghetti eller nudler
2 spsk majsolie
salt
1 spsk sesamfrø
* Fremgangsmåde:
1 Skyl og tør kyllingebrysterne og skær dem i 1 cm brede
strimler.
Pil og pres hvidløget og bland det i en skål med kylling,
soya, sesamolie, sukker og sambal oelek.
Dæk det til og lad det trække køligt i 1 time.
2 Rens peberfrugterne og skær dem i tynde strimler.
Gør forårsløg eller porre i stand og skær i 2-3 cm lange
stykker.
Kog spaghettien eller nudlerne efter pakkens anvisninger og
lad det løbe godt af i et dørslag.
3 Opvarm majsolien i en wok eller på en pande.
Brun kyllingestrimlerne ca. 5 min under stadig omrøring.
Tilsæt grønsagerne og steg yderligere 4-5 min.
Grønsagerne skal være lidt sprøde.
4 Bland den kogte spaghetti i wokken eller på panden og varm
igennem.
Smag til med salt og anret det på varme tallerkener.
Drys sesamfrø over. Server straks.
Tips & råd
Skær peberfrugt og forårsløg i ensartede stykker.
Grønsagerne bliver så færdige samtidig og du risikerer ikke
at noget får for meget.
Sesamfrø udvikler smagen bedst, hvis de først ristes let på
en tør pande.
Rist dem til de begynder at afgive en svag duft.
PR. PORTION: Energi: Kcal 545 = kJ 2289
Kulhydrat 64 g Protein 34 g Fedt 17 g (28%) Fibre 3 g