Logo

Uægte mayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

40 g margarine
40 g hvedemel
3-4 dl suppe el. vand
1-2 stk æggeblomme
1 spsk eddike el. citronsaft
1 spsk olie
krydderier
 
Lav sauceopbagning, som skal være meget jævn, tilsæt det piskede æggeblomme (1 helt æg kan erstatte 2 æggeblommer).
Lad saucen afkøle uden at trække skind, rør derfor af og til i den.
Smag den til med krydderierne, kan anvendes som ægte fransk mayonnaise 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her