Logo

Vagtelsalat med lun rødvinsvinaigre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 vagtler

Rødvinsvinaigre:
brystben fra vagtlerne
½ dl rødvinseddike
1 dl piskefløde
2 dl vand
-
½ icebergsalat
3 spsk snittede mandler
evt. 4 spsk råsyltede bær

Vagtlen klippes op i ryggen, brystben fjernes.
Vagtlen krydres med salt og peber og steges med skindsiden opad, i ovn
ved 200ºC, i 8 minutter.

Rødvinsvinaigre:
Benene brunes godt af i ovnen ved 200ºC, og koges ind med vand ca. 3
timer.
Når fonden er kogt ind, sigtes benene fra og rødvinseddiken
tilsættes og koges ind til tyk konsistens.
Til sidst tilsættes fløden og koges ind til cremet konsistens.

Tilbehør:
Mandlerne ristes let på en pande. Icebergsalat snittes i fine strimler.
Anret den lune vagtel på den snittede salat, samt den lune rødvinsvinaigre.
Servér gerne med friskbagte flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her