Logo

Kartoffel-torskefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

kartofler
løg
hvidløg
olie
flåede tomater
paprika
estragon
torsk eller anden fisk
peberfrugt

Damp kartoflerne i ovnen i ca. 10 min.
Sauter løg og hvidløg i olien i en gryde, til løgene er klare.
Tilsæt flåede tomater, vand, paprika og estragon og lad saucen koge i ca. 5 min.
Smag til med salt og peber.
Fordel de dampede kartoffelskiver i smurte bradepander.
Læg fisk og peberfrugt henover kartoflerne og fordel saucen over.
Sæt fadene i ovnen ved combidamp 180°C i 25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her