Logo

Cornflakestoppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g palmin
125 g cacao
250 g flormelis
reven appelsinskal
ca. 100 g cornflakes
 
Palminen smeltes, cacao, flormelis og appelsinskal kommes i, afkøles lidt,
cornflakes knuses lidt og røres i.
Sættes på bagepapir i toppe og tørres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 437 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her