Logo

Gulerodskage med solsikkekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

300 g lys farin
500 g grahamsmel
1½ tsk natron
1½ tsk kanel
1 tsk vanilje
2 dl solsikkekerner og/eller hakkede nødder
1½ liter revet gulerod
1 tsk salt
2 dl olie
3 æg

* Tilberedning

Bland alt det tørre (farin, hvedemel etc.).
Tilsæt æg, olie, gulerødder og nødder (solsikkekerner).
Bages ved 175 °C i 1 time.
Kagen er også god efter en uge!
Solsikkekerner og nødder kan også blandes med et udmærket resultat! 
Dobbelt portion svarer til en bradepande.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her