Logo

Carpaccio 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g oksefilet i papirtynde skiver
(få slagteren til at skære det på pålægsmaskinen)
saft af ½ citron eller lidt mere
olivenolie (mængde efter smag)
1 bdt rucola
frisk, høvlet parmesan
evt. kapers til pynt, men det hører egentlig ikke til

Bank evt. kødet tyndere med håndroden.
Skiverne må gerne være så tynde, ar de næsten skal skrabes af tallerkenen.
Fordel kødskiverne på 4 store tallerkener.
Dryp kødet med citronsaft og drys med salt og peber.
Pynt med parmesan og rucola og evt. kapers og dryp til sidst med olivenolie efter smag.
Retten kan tåle at marinere op til 15 min, men skal helst serveres med det samme.
Serveres med godt brød.
Det er en kraftig forret, som passer til fx. en pasta med grønsager til hovedret

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her