Logo

Julesalatskibe - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Julesalat er en overset grønsag til salat og smager godt sammen med frugt. Spis noget let i aften ...

Julesalat er en overset grønsag til salat og smager godt sammen med frugt.

Spis noget let i aften

 

375 g julesalat

250 g jordbær

½ usprøjtet appelsin

1½ dl yoghurt naturel

flydende sødemiddel

knust koriander

2 tsk friske, grønne peberkorn

*

A. Skyl julesalaten og skær enden af.

Løsn 20 blade og fordel dem på tallerkner.

Skær resten af julesalaten i 1 centimeter brede strimler.

 

B. Skyl jordbærrene og skær dem i kvarte.

 

C. Vask appelsinen og riv skallen fint. Pres appelsinen.

Bland yoghurten med appelsinsaft og -skal, krydr med koriander og sødemidlet.

 

D. Hæld dressingen over salatstrimlerne og jordbærrene, læg blandingen på de hele salatblade og drys grønne peberkorn over.

Madopskrift billede

Pr portion 266/64 kJ/kcal. 3 g protein. 2 g fedt. 7 g kulhydrat. 3 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her