Logo

Salat af sortøjede bønner og gule beder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kan også tilberedes med sorte eller brune bønner.
 
250 g sortøjede bønner
4 gule beder
1 løg
1 knoldsel­leritop
1 spsk æblevinaigre
2 spsk extra jomfruolivenolie
Salt, hvid peber
 
Sæt bønnerne i blød natten over.
Skift vandet og kog bøn­nerne i 30-40 minutter og dryp af.
Kog de gule beder i 40-50 minutter.
Kom dem i iskoldt vand og fiå dem.
Skær bederne i tynde skiver på langs.
Snit selleritoppen groft og bland med bønner og beder.
Smag salaten til med vinaigre, olie, salt og peber
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her