400 g brisler.
Smør.
Olie.
8 østers.
½ kg Pigeonæbler.
Salt.
25 g sukker.
Saft af ½ citron.
1 g agar-agar (udtræk af rødtangalger (kan købes hos kinesiske købmænd).
2 spsk Aceto Balsamico
Koldblancher brislerne, afparér for hinder og skær i passende stykker.
Steg brislerne gyldne i smør og olie lige inden servering
Åbn østerserne og si vandet fra, som ikke skal bruges, men som kan fryses til anden brug senere.
Stil østerserne på køl.
Skræl halvdelen af Pigeon æblerne og tør skrællerne sprøde i ovnen ved 90º.
Pulveriser skrællerne og bland med salt.
Skær de skrællede æbler i passende tern og marinér i sukker og citronsaft.
Juice resten af æblerne i en frugtpresser og si juicen gennem et klæde, der må ikke være bundfald.
Mål 100 g saft af, pisk sammen med agaragar og givet opkog ved konstant piskning.
Hæld massen ud på en bakke i et ½ cm tykt lag og lad "geléen" sætte sig på køl.
Anretning: Skær de lune brisler i skiver, skær æblegeléen ud i 2x2 centimeter og læg dem over brislerne og læg østers i skiver ovenpå.
Anret de marinerede æbletern, drys med pulveriseret æbleskræl og dryp aceto balsamico på.