4 torskefileter uden skind og ben
4 store bundter bredbladet persille
havsalt
Persillen skylles godt og plukkes, så alle de kraftige stilke sorteres fra. Varm panden op, så den virkelig er varm. Kom ca. 1 spsk olie på panden. Læg torsken på panden med den side, som skindet har siddet på, nedad. Steg fisken til den er færdig.
Og hvornår er så det? Det er når man kan se at varmen er trængt næsten op gennem hele stykket, og fisken kun er "rå" på overfladen. Træk panden af ilden, vend fisken og anret den på varme tallerkener. Bare rolig, den bliver ikke kold, hvis tallerkenerne er rigtig varme.
Så koncentrerer vi os om persillen. Find en lille gryde med låg og en spiseskefuld smør. Smørret i gryden, god varme på og når smørret begynder at boble, persillen i og låget på. Det skal have ca. 1 minut, måske 2, alt efter varmen. Ryst gryden indimellem. Låget af og en smule salt i. Kom persillen på fisken og server brød til sammen med tør hvidvin eller en øl.