2 kyllinger
150 gram røget flæsk
2 spsk smør eller margarine
4 flåede tomater
½ dl tomatpure
2 spsk hvedemel
1 dl hvidvin
1 dl bouillon
10 skalotteløg
250 gram champignon
1 fed hvidløg
salt og peber
Partér hver af kyllingerne i 4 stykker.
Skær flæsket i tern og brun det i lidt fedtstof i en stegegryde.
Tag flæsket op og brun kyllingestykkerne i fedtstoffet.
I gryden kommes de flåede tomater, pure og flæsketern.
Drys melet over og rør godt rundt.
Tilsæt hvidvin, bouillon, de pillede løg og de rensede og halverede champignon.
Retten skal nu småsnurre under låg ca. 1 time til kyllingestykkerne er møre.
Smag retten til med knust hvidløg, salt og peber inden serveringen.
Serveres med løse ris og flûtes!!
Tilberedningstid ca, 1 ½ time
Tips: hvidløgssmagen bliver stærkere, hvis hvidløget presses over retten lige før serveringen!