Logo

Kylling Marengo med flæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllinger

150 gram røget flæsk

2 spsk smør eller margarine

4 flåede tomater

½ dl tomatpure

2 spsk hvedemel

1 dl hvidvin

1 dl bouillon

10 skalotteløg

250 gram champignon

1 fed hvidløg

salt og peber

 

Partér hver af kyllingerne i 4 stykker.

Skær flæsket i tern og brun det i lidt fedtstof i en stegegryde.

Tag flæsket op og brun kyllingestykkerne i fedtstoffet.

I gryden kommes de flåede tomater, pure og flæsketern.

Drys melet over og rør godt rundt.

Tilsæt hvidvin, bouillon, de pillede løg og de rensede og halverede champignon.

Retten skal nu småsnurre under låg ca. 1 time til kyllingestykkerne er møre.

Smag retten til med knust hvidløg, salt og peber inden serveringen.

Serveres med løse ris og flûtes!!

 

Tilberedningstid ca, 1 ½ time

Tips: hvidløgssmagen bliver stærkere, hvis hvidløget presses over retten lige før serveringen!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her