4 poulardbryster
4 skiver spegeskinke
4 spsk pesto
2 bdt forårsløg
1 lille bdt estragon
4 spsk creme double (48% cremefraiche)
1 spsk Dijon sennep
Salt og peber
Smør de fire skiver spegeskinke med pesto og rul dem til ”cigarer”.
På bagsiden af poulardbrysterne løftes den lille bi-filet, og der skærs en lille lomme på langs af brysterne.
I lommen lægges en skinke-”cigar”, den lukkes til med bi-fileten, lægges på en rist og krydres med salt og peber.
Forårsløgene renses og lægges hele i en bakke.
Estragonen plukkes, og bladene hakkes, hvorefter de røres sammen med
creme double og sennep samt smages til med salt og peber.
Sættes i varmluftovn ved 180°C i 30 min. husk at hælde væske ved
kyllingerne og løgene.
(kan laves i en dampovn på kødprogrammet, 90°C og 15 minutter, hvor
poulardbrysterne dampes over forårsløgene, sådan at eventuel saft fra
poulardbrysterne ender i disse.)
Når alt er dampet færdigt, røres forårsløgene sammen med creme doublen og saften fra bakken, og der smages til med salt og peber.
Anret løgene på tallerken, del brysterne i tre stykker og anret dem ovenpå.