Logo

Nudler stegt med blæksprutte og tigerrejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne asiatiskinspirerede ret med nudler og skaldyr er huritg og let at lave. I retten skal der blandt andet bruges sambal oelek der er en chilibaseret pasta. samt sølvbede der også kaldes bladbede.

 

250 g ægnudler
1 spsk rapsolie
1 fed hakket hvidløg
1 tsk sambal oelek
100 g renset blæksprutte
100 g afskallede, rå tigerrejer
5 blade sølvbede i tern (kaldes også bladbede eller mangold)
1 spsk tamari
1 spsk fishsauce
2 spsk hakkede korianderblade

Skyl nudlerne i varmt vand og lad dem dryppe godt af.
Varm olien og rist hvidløget heri.
Tilsæt sambal oelek.
Rist videre ca 1 min. før blæksprutter og rejer tilsættes og steges med til de hat en henholdsvis rosa og opal farve.
Bland sølvbeder ved og rist viedere et minut før nudlerne tilsættes.
Lad nudlerne stege med et par minutter og smag til med fish sauce,
tamari og frisk koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her