Logo

Grillede kammuslinger med salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede kammuslinger med salat

 

Sommertid er grilltid, og det er en god ide at udnytte varmen og tilberede hele middagen over de glødende kul. Her består forretten af grillede kammuslinger. Brød kan også varmes på grillen.

Arbejdstid: ca. 15 min. (+ tid til optænding af grill) Grilltid: 4 minutter. 4 personer

 

# Grillede kammuslinger med salat:

20 kammuslinger

1 spsk olie

salt og friskkværnet peber

1 bundt dild

1 grønt salathoved

1 citron

Tilbehør: brød

*

 

FORDEL kammuslingerne på grillspid, pensl med olie og grill dem 1-2 min. på hver side ved god varme.

Muslingerne må gerne være rå i midten.

 

KRYDR med salt og peber, drys med dild og anret med grøn salat og citronbåde.

Server med lunt brød eller grillede brødskiver.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her