En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000
spændende madopskrifter, og mere end 10.000 med billeder.
Til 8 personer
# Ingredienser til Gulerodssuppe:
5 gulerødder
800 g kartofler
2 pastinakker
1 broccoli
2½ l vand
2 grønsagsbouillonterninger
3 fed hvidløg
Urtesalt
2 spsk hakket persille
*
Fremgangsmåde:
Skræl gulerødder, kartofler og pastinakker, og skær dem i
tern.
Varm vandet op til kogepunktet i en gryde, tilsæt
bouillonterninger og grønsagerne, samt finthakkede hvidløg.
Kog til grønsagerne er møre og blend suppen.
Smag til med urtesalt.
Del broccolien i små buketter og kom dem i den blendede
suppe sammen med persille.
Kog suppen et par minutter, før den serveres.
Spises med grovbrød til.
...............................................................