Logo

Røget lakserose

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver franskbrød
200 g ferskrøget laks
1 ½ dl piskefløde
sukker
estragon eller kryddereddike
friskrevet peberrod
frisk dild
smør

Brødet skæres ud til medaljer og smøres. Lakseskiverne klippes hele vejen rundt om brødet, så der dannes en lille rede. Fløden piskes, blandes med revet peberrod og smages til med eddike og sukker. Flødepeberrodssalaten toppes op i midten og pyntes med dildkviste.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her