Logo

Momsemors chokolade-konfektkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g smør
250 g sukker
4 æg
200 g mørk chokolade
200 g nødder
75 g hvedemel
1 tsk bagepulver

Pynt:
100 g overtrækschokolade
100 g blød nougat
mandel eller nøddeflager
kandiseret violer

Rør smør og sukker godt sammen.
Rør æggene i et ad gangen.
Smelt chokoladen og rør den i.
Mal nødderne og rør dem i sammen med hvedemel og bagepulver.
Kom dejen i en smurt springform og bag kagen ca 50 min. ved 180°C. Kagen vil falde lidt sammen på midten, så der bliver et hul, men den kan blot vendes ved glaseringen, hvis man vil undgå hulet.
Lad den færdige kage afkøle og stå til næste dag.
Smelt chokolade og nougat sammen og smør det ud over kagen.
Pynt med mandel-eller nøddeflager og kandiseret violer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her