Logo

Kold græskarsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg græskar
1 løg
½ l urtebouillon
1 stjerneanis
½ l fløde 13%
½ squash i tern
1 tomat i tern
Hvidløg
Basilikum i strimler
Lidt olivenolie
 
Rens græskar og løg. Kog dem møre i bouillon med anis.
Blend derefter massen og fortynd med fløden til en ikke for tyk konsistens.
Sæt suppen i køleskabet nogle timer til den er iskold.
Vend squash og tomat i olivenolie, krydr med hvidløg og server det på suppen med basilikum. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her