Logo

Båndselleri-salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skrællet knoldselleri
1 bundt grofthakket bredbladet persille
2 finthakkede ansjoser
2 store spsk kapers
2 store spsk cornichoner
5 spsk cremefraiche
1 spsk dijonsennep
3 spsk jomfruolivenolie
3 spsk sherry/rødvins-eddike
salt og peber

Sellerien skrælles rundt og rundt med en kartoffelskræller i så lange strimler som muligt. Båndsellerien blandes med den grofthakkede persille og alle de øvrige ingredienser. Smages til med salt og peber og serveres straks med godt brød til. Kan eventuelt serveres som garniture til kold kylling eller røget laks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her