Logo

Ananas med pistacie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

6 skiver ananas

50 g sukker

50 g pistacienødder

50 g smør

1 spsk fløde

1 spsk hvedemel

1 spsk kokosmel.

 

Sukkeret røres med smørret og fløden til­sættes.

Melet rystes med kokosmel og kommes i blandingen.

Ananasskiverne kommes i et ildfast fad, og sukkerblandin­gen fordeles over frugten.

De friske pista­cienødder fordeles henover.

Retten bages i ovnen ved 225°C ca. 10 minutter.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her