Logo

Ananas med stjerneanis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 modne ananas
6 hele stjerneanis stødt i morter eller blendet i kaffemølle
200 g gylden rørsukker
2 dl vand
 
Skræl ananas med en kniv, halver og skær den i kvarte.
Skær den hårde stok af og kassér den.
Skær ananas i super tynde skiver og læg dem op i en skål.
Kom stjerneanis, rørsukker og vand op i en lille gryde.
Bring væsken i kog og lad det småkoge i 5 minutter eller indtil konsistensen er som sirup. Hæld den kogende sirup henover ananas.
Spis solo eller sammen med yoghurt og müesli til morgenmaden.
Eller server med en klat cremefraiche, flødeskum eller is.
 
Tips: For at fremme smagen, marineres ananas natten over i køleskabet. Frugter som mango, papaya, figner, ferskner eller blommer, kan nemt bruges som et glimrende alternativ.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her