Logo

Rasnic

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g bede eller lammekød, bov
500 g lammenyrer
mælk eller kærnemælk
6 blade frisk basilikum
6 blade frisk salvie
saften af 1 citron
4 spsk olie
salt
sort peber
250 g letsaltet flæsk
2 løg
1 stor rød peberfrugt

Skær kødet i 3-4 cm. store terninger.
Halver nyrene på langs, fjern fedt og urinrør og læg nyrene i mælk
eller kærnemælk.
Skyl krydderurteblade ne og hak dem fint.
Rør citronsaften godt med olien, kom de hakkede krydderurter ved og
krydr med salt og peber.
Bland kødstykkerne i marinaden og lad dem marinere tildækket i 2
timer.
Skær flæsket i ikke for tynde skiver .
Tag nyrene op af mælken, dup dem tørre og skær også dem i skiver .
Løgene pilles, skæres i kvarte og deles i blade .
Peberfrugterne skylles, befris for ribber og kerner og skæres i
stykker.
Alle ingredienserne sættes skiftevis på grillspid og steges på
trækulsgrill, på grillpande eller på rist i grillovn 10-15 minutter i alt og
vendes ofte under stegningen.
Hertil passer grøn salat med rå løg, porrersalat, groft lyst brød eller
løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.832 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her