Logo

Auberginesalat med soltørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 auberginer
vindruekerneolie
salt og peber
100 g soltørrede tomater
100 g sorte oliven med sten
½ bundt persille

Dressing:
saft af 2 citroner
1 dl olivenolie

Skær auberginerne i ½ cm tykke skiver og rist dem i olie på en pande.
De skal være godt brune. Læg dem på en rist og krydr dem med salt og peber.
Anret de afkølede auberginer på et fad og anret med strimlede soltørrede tomater, oliven og persille.
Pisk olien i citronsaften lidt af gangen og dryp dressingen over salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her