Logo

Hokaidosuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hokkaido
2 løg
1 - 1,5 l. vand
tamari
havsalt
olivenolie

Løget pilles og skæres i små tern. Hokaidoen rengøres, deles i to og kernerne fjernes. Hokaidoen skæres i mindre stykker. Løget svitses let i lidt olivenolie. Hokaido, vand samt lidt salt hældes i gryden. Suppen koger nu ved svag varme under låg ca. 45 min. Suppen pureres og smags til med tamari og havsalt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her