Logo

Okse a la thai

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g mørt oksekød
½ dl olivenolie
saft og skal af 1 lime
1 fed hvidløg
1 lille rød chili
1 spsk frisk koriander
1 tsk fintrevet ingefær

Rør en marinade af olie, limeskal og saft, hakket hvidløg og chili, frisk koriander og ingefær. Skær kødet i tern og vend dem i marinaden. Hæld kød og marinade i en fryse pose og bind en knude. Læg posen koldt, indtil kødet skal på bålet. Sæt skiftevis kød og små cherrytomater på spid.
Tips: Køber man okse- eller kalvemørbrad, får man et meget mørt stykke kød, som kun skal en hurtig tur på bålet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her