Logo

Morkelbrud sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 g tørrede morkler eller morkelbrud
1 finthakket løg
20 g smør
stegeskyen
3 dl piskefløde
2 tsk majsstivelse
salt
peber

Udblød morklerne ca. 1 time i koldt vand.

Sauce:
Svits løg og afdryppede morkler i smørret.
Tilsæt stegeskyen og lad det koge småt 3-4 min.
Rør piskefløde og majsstivelse sammen og kom det i gryden.
Varm saucen igennem og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.347 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her