Denne broccolisuppe er rigtig lækker, og med sin helt
særlige topping af chorizo, vindruer og mandler er den noget ganske særligt.
Prøv den lækre opskrift.
Til 4 personer
# Ingredienser
400 g broccoli
2 fed hvidløg
1 løg
3 spsk olie
2.5 dl fløde, 38 %
8 dl grønsagsbouillon
50 g mandler
100 g vindruer
100 g chorizo
¼ bundt persille
Tilbehør: Groft brød
* Tilberedning
1. Skræl og snit hvidløg og løg fint.
Steg løg og hvidløg af i 1 spsk olie i en stor gryde, uden
det tager farve.
2. Tilsæt fløde og bouillon og lad det simre i 10 minutter.
3. Rist mandlerne gyldne på en pande, køl dem af og hak dem
groft, skær druer i halve og bland det sammen med 2 spsk olie.
4. Skær chorizo i mundrette stykker, og rist dem hårdt af på
en pande, vend dem sammen med groft hakket persille, druer og mandler.
5. Skær broccoli i små stykker og kom dem i suppen.
Kog suppen op, og når broccolien er næsten færdig, skal
suppen blendes med en stavblender.
Smag til med salt og peber.
6. Anret suppen i varme tallerkener og servér med chorizo,
mandler og druer.
Kan fint serveres med brød
Tips: Kan laves med blomkål og bacon, undlad kødet og du har
en dejlig vegetarsuppe
Energi 2333 kJ. 555 kcal. Protein 13 g. Fedt 51 g. Kulhydrat
12 g. Kostfibre 4 g.