Dej:
50 g gær
2 dl lunkent vand
150 g smeltet margarine
2 dl ymer
2 æg
900 g hvedemel
Fyld:
Pølser - skær dem halv over.
Dej:
Vandet lunes og gæren udrøres heri.
Margarinen tilsættes sammen med ymer.
Æg røres i og hvedemel tilsættes til dejen er jævn og smidig.
Dejen hæver ½ times tid.
Dejen æltes igen.
Del den gerne i flere dele, så er det lettere at arbejde med det. Rul dejen ud i en flad firkant og skær firkanten i stykker på ca. 10x10 cm.
Læg en ½ pølse på hver firkant og pak pølsen ind, så den dækkes helt.
Man kan også rulle dejen ud i cirkler, skære dem over som pizzastykker og sno hvert dejstykke rundt om hver sin pølse, så den stikker ud i enden.
Læg pølsehornene på en bageplade og lad dem hæve ca. 15 min.
Bag dem ved 200ºC i 20-25 min
Variation:
Tilsæt ketchup inden dejen rulles om pølsen. Eller læg ½ skive ost rundt om pølsen.
Pølsehornene egner sig til frysning.