Logo

Rødbedesalat i creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g rå rødbeder
225 g pastinak
3 spsk hakket persille
1 ½ dl cremefraiche
2 spsk æbleeddike
salt
peber

Riv rødbeder og pastinak og tilsæt den hakkede persille.
Rør de resterende ingredienser sammen og bland dem godt med grønsagerne.

Kan serveres til frokost og middagsretter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her