Logo

Jordbær- og rabarbersorbet rørt med råcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

serveret med sukkerbrød

Sorbet:
150 g jordbær
150 g rabarber
150 g sukker
1,5 dl vand
1 stangvanilje

Råcreme:
2 dl piskefløde
1 dl cremefraiche 38%
4 æggeblommer
50 g flormelis
½ stangvaniljemarv

Sukkerbrød:
4 skiverbutterdej (1 x 5 cm), 3 mm tyk
sukker til at drysse dejen med

Sorbet:
Vand, sukker og vanilje koges op. Blendes med jordbær- og rabarber. Afkøles og fryses i ismaskine eller i fryser ved stadig omrøring.

Råcreme:
Piskefløde og crème frâiche piskes. Æggeblommer, vaniljemarv og flormelis piskes hvidt og drejes i flødeskummet. Råcremen vendes forsigtigt, men resolut i sorbeten, så isen bliver tofarvet. Sorbet og råcreme fryses derefter sammen.

Sukkerbrød:
Butterdejsskiver vendes i sukkeret og bages i ovnen ved 200 º C i ca. 5 min.

Anretning:
Isen anrettes på kolde dybe tallerkener med sukkerbrød og frugt omkring.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.393 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her