Logo

Karryhummer i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg jomfruhummerhaler
½ brev karry
1 ½ tsk hvidløgspulver
1 tsk salt
250 g smør/margarine

Hummerne rengøres og tarmen fjernes.
Skallen klippes op på oversiden.
Hummerne fordeles på en bradepande.
Karry, hvidløgspulver og salt drysses ud over.
Smør/margarine fordeles i små klatter ud over hummerne.
Sættes i en forvarmet ovn på 180ºC i ca 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her