Logo

Mexicansk salsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mexicansk salsa

 

Lav din egen gode salsa - helt uden e-numre.

3-4 personer. Arbejdstid: 10 min.

#

½ løg eller rødløg

1-2 modne tomater

1 frisk chili

frisk koriander

1 spsk limesaft

1·2 tsk sukker

salt og peber

*

Pil løget, og hak det fint.

Vask tomaterne, skær dem i små terninger, og vend dem sammen med løgene.

Tilsæt finthakket chili og friskhakket koriander.

Smag til med limesaft, sukker, salt og peber.

 

Server som dip til ovnstegte kartoffelbåde, kartoffel- eller tortillachips, rå eller stegte grønsager eller som sauce til tortillaer, pitabrød eller en god bøf/hakkebøf.

 

TIPS: Fjern frø og mellemvægge i chilien, hvis salsaen ikke skal være rigtig stærk.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.285 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her