Logo

Brødterninger med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver franskbrød
2 spsk revet ost
20 g smør
 
Skær brødet i små terninger, og rist det i fedtstoffet.
Sluk for varmen, når de er gyldne, men rør stadig.
Drys osten over, og varm atter panden til brødet er varmt og osten er let
smeltet.
Serveres til bl.a. grønsagssuppe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her