Logo

Broccolisauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne sauce med broccoli og revet peberrod er let at lave og har en super flot farve. Prøv den til din næste aftensmad.


300 g broccoli
1 mellemstort løg
2 tsk revet peberrod
4 dl grønsagsbouillon
2 spsk cremefraiche 18%
salt og peber

*
 
Rens broccolien og skær den i mindre stykker.
Rens løget og skær det i mindre stykker.
Kog broccoli, løg og peberrod i bouillon 10 min.
Blend det til en jævn sauce.
Hæld saucen tilbage i gryden og varm den igennem.
Smag til med cremefraiche, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her