Logo

Appelsin-and med hjemmelavet rødkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 franske berberi andebryster
2 appelsiner i skiver
1 rødløg
½ rødkål
1 dl rosiner
1 kanelstang
1 dl hindbæreddike
3 spsk sukker
       
I andebrysterne skæres der 3-4 skrå-snitter, hvor der kan sættes en halveret appelsinskive ned i.
De saltes let og sættes i ovnen i ca. 30 minutter ved 190ºC.
Rødkålen snittes sammen med rødløget.
Det kommes i en gryde, hvori der tilsættes rosiner, kanelstang, hindbæreddike og sukker.
Lad det simre i ca. 15 minutter under jævnlig omrøring.
Ved anretning skæres appelsin-anden ud i skråt-skårede skiver og
anrettes på toppen af den hjemmelavede rødkål.
Pyntes evt. yderligere af med en syltet figen på toppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (12 stemmer)
Siden er blevet set 1.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her