Logo

Rysteribs - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rysteribs - Marie's

Rysteribs er en rigtig sommerspise. Hvide og gullige ribs er knap så syrlige som de røde.

Til 4 personer

½ kg friske ribs

200 g sukker

 

Skyl ribsene i koldt vand og rib dem for eventuelle stilke.

Lad ribsene dryp­pe godt af og læg dem lagvis i en skål med sukkeret.

Ryst bærrene, så sukke­ret fordeles, uden at bærrene knuses.

Stil bærrene koldt 1 times tid, før der spises af dem.

Server rysteribsene som de er eller med fløde, flødeskum eller is til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her