2 æggehvider
50 g sukker
3 dl ribssaft
8 blade husblas
Cremesauce:
2 æggeblommer
2 spsk sukker
2 dl kaffefløde
1 tsk vaniljesukker
2 dl piskefløde
Husblassen sættes i blød i 10 min.
Æggehviderne piskes stive og sukkeret vendes i.
Husblassen smeltes i vandbad og røres derefter i ribssaften.
Saften hældes i æggehviderne og dette blandes forsigtigt sammen.
Buddingen stilles på køl til den er stivnet.
Cremesauce:
Æggeblommerne røres sammen med sukkeret, indtil det er hvidt.
Tilsæt langsomt kogende kaffefløde og vaniljesukker til æggeblommerne, brug piskeris.
Hæld blandingen i en gryde og pisk den under opvarmningen, indtil den er tyk og luftig.
Cremen må ikke koge.
Cremen hældes i en skål og afkøles.
Lige inden serveringen røres flødeskum i cremen.