Logo

Korinthsauce (korende-)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 spsk korender skylles i varmt vand og koges møre. Tages op. Kogevandet jævnes med udrørt smør og hvedemel (beurre manière). Tilsættes ½ spsk sirup, 1 spsk eddike, smages til med salt og sukker. Tilsættes lidt fløde og korenderne. Anvendes til svenske sildeboller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her