Logo

Stegt vildsvinekølle med rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

vildsvinekølle
løg
timian
salvie
hvidløg
rødvin

fond
salt
peber
evt. Maizena

kartofler
olie
salt
peber
hakket grønt

Køllen skæres ud i fire stege: Inderlår - klump - fladsteg og lårtunge.
Alle stege brunes af med løg timian, salvie og hvidløg.
Rødvin hældes ved stegene og koger lidt med under den sidste stegetid på panden.
Stege og det til satte tilbehør lægges i en bradepande og det hele steges færdig i ovnen 15-20 min på 200ºC.
Det forskellige afskåret kød fra køllen - sener og fedt koges sammen med fond der tilsættes salt og peber og der jævnes evt. med Maizena.
Kartofler koges uden salt til en mos.
Sigtes og blandes med olie, salt og peber og hakket grønt.
Serveres med sauterede grønsager

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her