Et let måltid anrettet på hver sin tallerken sparer opvask
og tid. En god ide til sommerferien. Let og grønt i sommervarmen. Til 4
personer. Tilberedningstid: ca. 35 min.
1 kg kartofler
1 dl mælk
20 g smør
salt og peber
persille og/eller purløg
4-5 små løg
50 g smør
8 skiver lever (600 g)
hvedemel
4 små tomater eller 2 store
½ agurk, skåret i skiver
*
1. Skræl kartoflerne, skær dem i stykker og kog dem møre i
usaltet vand.
Mos dem og pisk 1 dl kogende mælk i.
Pisk med 20 g smør, hakkede krydderurter og smag til med
salt og peber.
2. Pil løgene og skær dem i kvarte.
Svits dem i smør og drys med salt.
3. Vend leverskiverne i hvedemel, der er krydret med salt og
peber.
Steg dem 2 min. på hver side i smørret på panden.
Server tomatbåde og rå agurkeskiver til.