Logo

Lever på grøn pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 skiver kalvelever
4 spsk hvedemel
2 tsk paprika
30 g margarine
500 g pasta
2 spsk olie
2 porrer
1 selleri
4 revne gulerødder
5 tomater
Salt
peber

Pastaen koges i saltvand ca. 15 minutter og hælde i et ovnfast fad. Leveren vendes i hvedemel med krydderier, steges svagt i margarine og lægges over pastaen. Porrer skæres i tynde skiver , gulerødder og selleri rives groft og svitses i olie, tomatskiver tilsættes. Blandingen lægges over leveren og det hele sættes i en 200 º varm ovn i 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her