Logo

Fiskefrikadeller og spidskål med æblekarry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

1 pk. fiskefars
1 spidskål
1 æble
1 løg
1 spsk stærk karry
2 spsk piskefløde
olivenolie
salt og peber

Steg farsen til frikadeller i olie på en pande. Skær spidskålet i 4 både og damp dem møre i letsaltet vand i 3-4 minutter. Hak løg og æble og svits dem i olie i en gryde sammen med karry. Hæld 1 dl vand og fløde på og lad simre nogle minutter. Smag til med salt. Server fiskefrikadeller med spidskål og karrytopping.

Riv evt. lidt revet limeskal, citronskal eller ingefær ned i fiskefarsen før du steger den.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her