Logo

Sandefjord smørsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sandefjord smørsauce


Sandefjord smørsauce er en fyldig og god smørsauce som også passer perfekt til rød fisk og skaldyr.

4 portioner

 

1½ dl piskefløde

3 spsk bladpersille, finthakket 

100 g smør

1 citron, saften af

salt og hvid peber

*

Skær smørret i terninger og hak persillen fint.

Kog fløden op, og reducer til halv mængde.

Pisk små smørterninger i ved lav varme.

Fortsæt til alt smørret er pisket ind.

Pas på at det ikke koger undervejs, men at temperaturen ligger under kogepunktet.

Smag til med citronsaft, salt og peber og tilsæt finhakket persille.

 

TIPS: Saucen kan gøres klar i forvejen. Lige før servering koger du fløden op, trækker fra varmen og rører smørret i.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her