Logo

Hjemmelavet mayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 g olie
1 lille spsk sennep
1 æggeblomme
med salt
hvid peber
vineddike eller citronsaft

Start med at veje olie af til fx. forbrug af fedtstof til 2 dage ( 15 gr. om dagen og ikke mere eller mindre )
Hjemmelavet mayonnaise kan ikke holde sig mere end 3 - 4 dage i køleskabet.
Pisk 1 lille spsk sennep med en æggeblomme. HUSK !!! Ægget må ikke være koldt.
Dyp ægget i kogende vand, men kun et kort øjeblik.
Pisk derefter olie i, en lille smule af gangen, i starten nogle dråber og efterhånden lidt mere af gangen.
Når man har den ønskede mængde mayonnaise, smages til med salt og hvid peber og vineddike eller citronsaft ( Citron til fisk )

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her