Logo

Røget ål med røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store stykker røget ål
1 salathoved
citronbåde
dild

Røræg:
3 æg
3 spsk fløde
salt
peber
1 spsk smør eller margarine

Pisk æg og fløde forsigtigt sammen. Krydr forsigtigt.
Smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde evt. teflonbelagt.
Kom æggemassen i gryden og lad den stivne ved svag varme under omrøring.
Når røræggen er cremeagtig tages gryden fra varmen.
Lad røræggen svale af på en tallerken.
Anret de rensede ålestykker på salatblade og læg en skefuld røræg ved hvert stykke.
Pynt med citronbåde og dild.
Kan serveres med groft rugbrød eller surbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her