Logo

Æggekage med kartoffel og purløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggekage med kartoffel og purløg

 

Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme

Til 4 personer

 

# Ingredienser

300 g cherrytomater

1 bundt purløg

4 spsk minimælk

4 æg

salt og peber

1 spsk olie

200 g kartofler

 

* Tilberedning

Skær kartoflerne i halve og rist dem på en slip-let pande i olie.

Krydr let med salt og peber. 

Pisk æggene med mælk, salt og peber.

Vær opmærksom på, at kartoflerne har fået deres del af salt og peber. 

Når kartoflerne er gyldne, på begge sider, hældes æggemassen ved.

Steg æggekagen stabil, og stil panden i ovnen ved 200 °C, indtil den er stabil på oversiden også.

Klip purløg over æggekagen.

Og server halve tomater ved siden af.

 

Æggekage med kartoffel og purløg 


Tips: 

Vil du have en endnu bedre æggekage, så brug 100 g bacon, skåret i mindre stykker.

Steg baconen sprød ved middelvarme på den pande, der skal bruges til æggekagen.

Tag baconen af og sæt til side på et stykke køkkenrulle.

Tilsæt et par tomater i tynde skiver inden du kommer æggekagen i ovnen - du bringes i ekstase.

 

Energi/pers: 178 kcal. Protein 4.5 g. Kulhydrater 6.6 g. Fedt 4.9 g. Fedtenergi 50 %.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her