4 gulerødder
2 løg
2 tsk korianderfrø
4 dl hvidvinsaft af ½ citron
30 g smør
1 tsk majsstivelse
2 spsk hakket dild
4 (han-)stenbiderfileter
Del løg og gulerødder i 4 og kom dem i en skål med korianderfrø, hvidvin og citronsaft og lad det trække til næste dag.
Tag løg og gulerødder op og skær dem i små tern og dup dem tørre med køkkenrulle. Sauter dem i 5 g af smørret til løgene er klare, hæld lagen ved og bring det i kog.
Lad det koge 5 min. og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.
Smag til med salt og peber.
Tag saucen fra varmen og rør 15 g smør og dild i.
Skær stenbiderfileterne i 3 og skær evt. ben fra.
Krydr dem med peber og steg dem på en teflonpande 3 min. på hver side i det sidste smør.
Drys med salt og server med gulerødder i vinsauce og små pillekartofler til.