Logo

Kold agurke-appelsinsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

⅔ agurk
salt
4 appelsiner
saften af 1-2 citroner
300 ml. pebermynte te (kold)
evt. mynteblade eller brøndkarse til pynt
 
Skræl agurken og skær den i tynde skiver.
Læg skiverne fladt på en tallerken og drys dem med salt.
Læg en anden tallerken ovenpå, så agurkeskiverne presses let.
Lad dem stå i ca. 20 min.

Skræl 2 appelsiner og skær i tynde skiver.
Pres saften af de 2 øvrige appelsiner og bland med citronsaft og pebermynte te.
Skyl agurkeskiverne og bland dem i suppen, tilsæt derefter appelsinskiverne.

Pynt med mynte eller brøndkarse og server afkølet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her